Wie is Transitiefocus?

Zes maanden namen Esther van der Valk en Harry te Riele de tijd om hun vakgebieden én karakters te combineren. Transitiefocus is het resultaat. Sinds 2013 zijn we voor velen sparringpartner in tijden van diepgaande verandering, met aandacht voor het grote verhaal van de samenleving, het kleine verhaal van jouw eigen ontwikkelpad en de wisselwerking daartussen. 

Esther van der Valk – ik help je daar te komen

Bruggenbouwer, coach, inspirator en aandachtig luisteraar met persoonlijke Esther van der Valk Profielfoto door Paul Kampmantransities als expertise. Esther van der Valk (1963) richt zich op het individu in de organisatie en helpt een match te maken tussen drive, kwaliteiten en de vraagstukken van individu én van de organisatie.

Ik creëer graag leeromgevingen die uitdagen en die jou (en je collega’s) in beweging brengen. Jij ziet mogelijkheden om het écht anders te gaan doen. Ik help je daar te komen.
Je leert onderstromen te herkennen en er mee te werken, zodat het bijna ‘als vanzelf’ makkelijker gaat.
Meer over Esther

 

Harry te Riele – Vertel me je verhaal, ik heb interesse

Entrepreneur, onderzoeker, columnist en visualisator met maatschappelijke transities als expertise. Harry te Riele (1960) richt zich op Harry te Rieleinterventies en visievorming rond maatschappelijke systeemveranderingen.

Ik ben één van de grondleggers van het transitiedenken in ons land en spar sindsdien met zowat alle soorten opdrachtgevers. Belicht graag het waarom van oud én nieuw. Zoek met je uit waarom dingen gaan zoals ze gaan. Zet jou het liefst bij ‘deep change’ in je kracht met inhoudelijke kennis, met zelfkennis, parallellen en analogieën.
Meer over Harry

Samenwerken? Klik hier.