Een masterclass die de mens een plek geeft

Wij – Transitiefocus – vinden mensen de sleutelfactor in een transitie. Wij zien dat élk karakter – dus niet enkel de vernieuwers – een rol heeft. Als enige geven we de persoon – jou dus – serieus aandacht in een transitie-masterclass. Met methoden. Met praktische tools. Met een assessment, met ervaring en referenties. Én we weten veel van transities.

We sloten de lente-editie 2018 van onze masterclass al af. De eerstvolgende is op 11&12 februari en 12 maart te Rotterdam. De najaarseditie hebben we vanwege een grote opdracht dit najaar moeten verschuiven. Schrijf je in via masterclass@transitiefocus.com.

Nieuwste reacties: “ik deed veel trainingen maar deze heeft me écht aan het denken gezet. Ik hoorde dagenlang nieuwe dingen. Ik vind de inhoud fantastisch. Zit zelf zó enorm op dat innovatieve “; “ik heb er heel veel aan gehad. De AEM-stretch bijvoorbeeld, ik dacht altijd niet te voldoen en dat is rustig nu. Ook werken met causaliteit interesseert me”; “het werken in opstellingen heeft me dingen doen aanpakken”; “in een ondernemersgesprek ben ik veel rustiger nu”; “enkele dagen alles loslaten – werk en privé, dat lukt me normaliter nooit”; “aan veel klanten stel ik de vraag begrijp je de huidige tijd? hier spitten we dat uit.”

Download hier de pdf met informatie.

Mensen van waarde laten zijn

Een transitie is een overgangstijd waarin zekerheden op de helling gaan. Waarin technologie, cultuur, economie, wetten, producten en diensten, heldenverhalen, interpretatie van de geschiedenis en samenwerkingspartners wijzigen. De samenleving slaat een nieuwe koers in. Transities geven verwarring. De situatie vraagt iets anders, maar wat? Nieuwe combinaties? Nieuwe kijkwijzen? Nieuwe partners? Ons land maakt veel van dit soort systeemwijzigingen door nu. Steeds meer mensen zien dat. Daardoor ontstaat bereidheid tot veranderen. Nu nog de goede mensen op de goede plaats. Daar helpen wij bij.

Transitiefocus begeleidt provincie Brabant bij de transitie veehouderij met mestvisie