Een masterclass die de mens een plek geeft

Wij – Transitiefocus – vinden mensen de sleutelfactor in een transitie. Wij zien dat élk karakter – dus niet enkel de vernieuwers – een rol heeft. Als enige geven we de persoon – jou dus – serieus aandacht in een transitie-masterclass. Met methoden. Met praktische tools. Met een assessment, met ervaring en referenties. Én we weten veel van transities.

Onze masterclass Transitie | Jouw Positie geven we op 19/20 maart en 4 april 2018. De inschrijving daarvoor is gesloten.

De eerstvolgende is op 10/11 oktober en 1 november 2018 in Rotterdam. Schrijf je daarvoor in via masterclass@transitiefocus.nl

Download hier de pdf met alle info.

Mensen van waarde laten zijn

Een transitie is een overgangstijd waarin zekerheden op de helling gaan. Waarin technologie, cultuur, economie, wetten, producten en diensten, heldenverhalen, interpretatie van de geschiedenis en samenwerkingspartners wijzigen. De samenleving slaat een nieuwe koers in. Transities geven verwarring. De situatie vraagt iets anders, maar wat? Nieuwe combinaties? Nieuwe kijkwijzen? Nieuwe partners? Ons land maakt veel van dit soort systeemwijzigingen door nu. Steeds meer mensen zien dat. Daardoor ontstaat bereidheid tot veranderen. Nu nog de goede mensen op de goede plaats. Daar helpen wij bij.

Transitiefocus begeleidt provincie Brabant bij de transitie veehouderij met mestvisie