Webinars & masterclasses die de mens een plek geven

Wij vinden mensen de sleutel in een transitie. We zien hoe élk karakter – niet louter de vernieuwer – een rol heeft. Én we weten veel van transities. Als enigen geven we je daarom persoonlijke aandacht in onze driedaagse masterclass. Heldere denklijnen. Praktische tools. Actualiteit. Met assessment, ervaring en referenties.

Het gebeurt nu. Transities grijpen in elkaar grijpen en veel gemeenschappen zoeken naar manieren om hier goed uit te komen. In de lente-editie 2023 ontmoetten we deelnemers die midden in hun werkveld aan de gang zijn, de échte doeners. Zij zitten er middenin en zien hoe belangrijk taal en aanpak zijn.
De herfsteditie geven we in Rotterdam op 11, 12 oktober en 2 november 2023. Er is nog plaats. Zie de link onderaan voor de flyer.
Voor referenties op de masterclass, lees hier meer.

Voor aanmelden, meer info of nog meer data: bel of mail .

“boordevol inspiratie, geëquipeerd met nieuwe manieren van kijken, duiden, uitnodigen en (zelf- en systeem-)bewuster handelen, na deze twee dagen van een drie-daagse masterclass ‘Transitie & Jouw Positie’

“ik deed veel trainingen maar deze zette me écht aan het denken. Ik hoorde dagenlang nieuwe dingen en vind de inhoud fantastisch. Zit zelf zó enorm op dat innovatieve”

“het geld absoluut waard, en ik betaal het zelf”

“na de masterclass heb je het gevoel dat je het licht hebt gezien, dat kan overweldigend voelen. Gelukkig zijn er haakjes waardoor je er toegankelijk over met collega’s kunt praten. Ook heb je veel aantekeningen, literatuur en lijstjes in de bibliotheek waardoor je alle tools hebt om je eigen analyses te maken, of ontschuldigend taalgebruik toe te passen. En je hebt altijd de fijne optie om met Harry en Esther te bellen”

“de groep was cognitief divers en daardoor erg interessant. Connecten ging makkelijk. Veel open, leergierige en nieuwsgierige mensen. Psychologische veiligheid werd door jullie goed geboden. Iedereen kon  ‘zijn.’ De omgeving was inspirerend. Wat vond ik ervan? In één woord:  Meesterlijk!”

“ik heb er heel veel aan gehad. De AEM-stretch bijvoorbeeld, ik dacht altijd niet te voldoen en dat is rustig nu. Ook werken met causaliteit interesseert me”

esther tweedaagse agrofood e1505837398952 224x300 - Webinar & masterclass Transitie & Jouw Positie

Even pauze Esther?

“het werken in opstellingen heeft me dingen doen aanpakken”

“ik werk er nu elke dag mee en het wordt alleen maar meer. In een ondernemersgesprek ben ik veel rustiger nu bijvoorbeeld”

“sterk ingebed in de actualiteit! Mooi om op de laatste dag zelfs met nieuws van diezelfde dag te starten! Daarnaast een hoop voorbeelden uit verschillende nu gaande transities, en de koppeling tussen transities uit de geschiedenis en parallellen met maatschappelijke ontwikkelingen vandaag.

“aan veel klanten stel ik de vraag begrijp je de huidige tijd? hier spitten we dat uit.”

Download de flyer TF masterclass herfst 2023

De juiste mensen op de juiste plek in het netwerk. De HR van transities dus. TF helpt daarbij.

LogoHRtr RGB 1000px 495x400 - Webinar & masterclass Transitie & Jouw Positie

Mensen van waarde laten zijn

Het boek der transities schrijft praktisch zichzelf. Want oh wat gebeurt er veel momenteel. Routines schuiven, evenals allianties, producten, diensten, infrastructuur, heldenverhalen, interpretatie van geschiedenis, wetten en regels. Ons land maakt veel systeemwijzigingen door. Het geeft verwarring en mensen reageren daar heel verschillend op. De goede mensen op de goede plaats, da’s de HR van transities. Daar helpen wij bij.

TransitieFocus begeleidt provincie Brabant bij de transitie veehouderij met mestvisie 300x225 - Webinar & masterclass Transitie & Jouw Positie