Masterclasses die de mens een plek geven

Wij vinden mensen de sleutel in een transitie. We zien hoe élk karakter – niet louter de vernieuwer – een rol heeft. Én we weten veel van transities. Als enigen geven we je daarom persoonlijke aandacht in onze masterclasses. Heldere denklijnen. Praktische tools. Actualiteit. Met assessment, ervaring en referenties.

Het gebeurt nu. Transities grijpen in elkaar grijpen en veel gemeenschappen zoeken een manier om hier goed doorheen te komen. We krijgen deelnemers die aan de gang zijn, échte doeners. Ze zitten er middenin en zien hoe belangrijk taal, houding en aanpak zijn.

In 2024 stoppen we met onze generieke driedaagse. We hebben twee alternatieven. Een mini-masterclass Transitie & Jouw Positie (circa anderhalve dag). Die combineert je eigen functioneren met een compact theoriekader en werken aan jouw casus.

Een masterclass Transitie & Dialoog (circa twee dagen). Deze combineert je eigen functioneren, compact theoriekader én transitiecommunicatie aan werken met je eigen casus.

Mini- masterclass Transitie & Jouw Positie

Inschrijven voor zo’n mini-masterclass in april of november 2024 is mogelijk. De definitieve datum wordt in overleg met deelnemers vastgesteld. Zie de link voor de flyer mini-masterclass 2024

Masterclass Transitie & Dialoog

Neem contact op als je interesse hebt in deze masterclass. Deze kan ook in company gegeven worden. Bekijk ook onze pagina Transitie & Dialoog  Voor de flyer, klik hier

Aanmelden of info: bel of mail .

“boordevol inspiratie, geëquipeerd met nieuwe manieren van kijken, duiden, uitnodigen en (zelf- en systeem-)bewuster handelen, na deze twee dagen van een driedaagse masterclass ‘Transitie & Jouw Positie’

“ik deed veel trainingen maar deze zette me écht aan het denken. Ik hoorde dagenlang nieuwe dingen en vind de inhoud fantastisch. Zit zelf zó enorm op dat innovatieve”

“het geld absoluut waard, en ik betaal het zelf”

“na de masterclass heb je het gevoel dat je het licht hebt gezien, dat kan overweldigend voelen. Gelukkig zijn er haakjes waardoor je er toegankelijk over met collega’s kunt praten. Ook heb je veel aantekeningen, literatuur en lijstjes in de bibliotheek waardoor je alle tools hebt om je eigen analyses te maken, of ontschuldigend taalgebruik toe te passen. En je hebt altijd de fijne optie om met Harry en Esther te bellen”

“de groep was cognitief divers en daardoor erg interessant. Connecten ging makkelijk. Veel open, leergierige en nieuwsgierige mensen. Psychologische veiligheid werd door jullie goed geboden. Iedereen kon  ‘zijn.’ De omgeving was inspirerend. Wat vond ik ervan? In één woord:  Meesterlijk!”

“ik heb er heel veel aan gehad. De AEM-stretch bijvoorbeeld, ik dacht altijd niet te voldoen en dat is rustig nu. Ook werken met causaliteit interesseert me”

pfff...

Even pauze Esther?

“het werken in opstellingen heeft me dingen doen aanpakken”

“ik werk er nu elke dag mee en het wordt alleen maar meer. In een ondernemersgesprek ben ik veel rustiger nu bijvoorbeeld”

“sterk ingebed in de actualiteit! Mooi om op de laatste dag zelfs met nieuws van diezelfde dag te starten! Daarnaast een hoop voorbeelden uit verschillende nu gaande transities, en de koppeling tussen transities uit de geschiedenis en parallellen met maatschappelijke ontwikkelingen vandaag.

“aan veel klanten stel ik de vraag begrijp je de huidige tijd? hier spitten we dat uit.”

Referenties over eerdere driedaagse MC’s lees hier.

De juiste mensen op de juiste plek in het netwerk. De HR van transities dus. TF helpt daarbij.

Mensen van waarde laten zijn

Het boek der transities schrijft praktisch zichzelf. Want oh wat gebeurt er veel momenteel. Routines schuiven, evenals allianties, producten, diensten, infrastructuur, heldenverhalen, interpretatie van geschiedenis, wetten en regels. Ons land maakt veel systeemwijzigingen door. Het geeft verwarring en mensen reageren daar heel verschillend op. De goede mensen op de goede plaats, da’s de HR van transities. Daar helpen wij bij.

Transitiefocus begeleidt provincie Brabant bij de transitie veehouderij met mestvisie
© Copyright - Transitiefocus.com | Fotografie: Paul Kampman en anderen | Website ontwerp en realisatie: A10plus