Webinars & masterclasses die de mens een plek geven

Wij – Transitiefocus – vinden mensen de sleutel in een transitie. Wij zien dat vrijwel élk karakter – niet louter de vernieuwer – een rol heeft. Als enige geven we daarom jou als persoon serieus aandacht in een transitie-masterclass. Met heldere denklijnen. Praktische tools. Een assessment, ervaring en referenties. Dossieropbouw. Én we weten veel van transities.

Na onze lente-editie 2020 in Vught kwam Corona. Daarna ging alles online. Nu kan het allebei dus, maar we blíjven coaching mixen met tools, assessments, theorie en onze eigen ervaring, want ook 2021 was weer een rijk jaar. De lente-editie zit vol en start volgende week. Inschrijven voor de herfsteditie op 21&22 september en 13 oktober 2022 kan vanaf nu. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Klik de link onderaan voor de flyer. Aanmelden of meer info: bel ons of mail .

“het begrijpen van je eigen gedrag en vooral dat van je collega’s vind ik super waardevol”

“ik deed veel trainingen maar deze zette me écht aan het denken. Ik hoorde dagenlang nieuwe dingen en vind de inhoud fantastisch. Zit zelf zó enorm op dat innovatieve”

“ik heb er heel veel aan gehad. De AEM-stretch bijvoorbeeld, ik dacht altijd niet te voldoen en dat is rustig nu. Ook werken met causaliteit interesseert me”

esther tweedaagse agrofood e1505837398952 224x300 - Webinar & masterclass transitie & jouw positie

Even pauze Esther?

“het werken in opstellingen heeft me dingen doen aanpakken”

“ik werk er nu elke dag mee en het wordt alleen maar meer. In een ondernemersgesprek ben ik veel rustiger nu bijvoorbeeld”

“enkele dagen alles loslaten – werk en privé, dat lukt me normaliter nooit”

“aan veel klanten stel ik de vraag begrijp je de huidige tijd? hier spitten we dat uit.”

Download de flyer TF masterclass september/oktober 2022

De juiste mensen op de juiste plek in het netwerk. De HR van transities dus. TF helpt daarbij.

LogoHRtr RGB 1000px 495x400 - Webinar & masterclass transitie & jouw positie

Mensen van waarde laten zijn

Een transitie is een overgangstijd waarin zekerheden op de helling gaan. De samenleving slaat een nieuwe koers in. Routines schuiven, net als allianties, producten, diensten, infrastructuur, heldenverhalen, interpretatie van geschiedenis, wetten en regels. Ons land maakt veel van dit soort systeemwijzigingen door nu. Transities geven verwarring en mensen reageren daar heel verschillend op. De goede mensen op de goede plaats. Soort HR van transities. Daar helpen wij bij.

TransitieFocus begeleidt provincie Brabant bij de transitie veehouderij met mestvisie 300x225 - Webinar & masterclass transitie & jouw positie